Αγαπήσαμε τη νέα σειρά βιβλίων “ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ με ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΕΙΡΑ” από Εκδόσεις Διόπτρα + ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣΜια καταπληκτική σειρά παιδικών βιβλίων κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Η σειρά “Μικρά Παιδιά με Μεγάλα Όνειρα” σαν μια μίνι παιδική εγκυκλοπαίδεια θα ενθουσιάσει κάθε μικρό φιλομαθή αναγνώστη.
Δύο μεγάλες προσωπικότητες της επιστήμης και της τέχνης συστήνονται στα παιδιά με πολύ διασκεδαστικό τρόπο. 


Αινστάιν και Λεονάρτντο ντα Βίντσι, μιλώντας σε πρώτο πρόσωπο  ξετυλίγουν μια μικρή αυτοβιογραφία, ξεκινώντας από τα παιδικά τους χρόνια. 
Στο κάθε βιβλίο υπάρχει ένα χρονολόγιο με τις σημαντικότερες στιγμές και ένα ερωτηματολόγιο στο τέλος για να δει το παιδί τί θυμάται από όσα διάβασε.

Άλμπερτ ΑϊνστάινΟ Αινστάιν αφηγείται τα κομβικά σημεία της ζωής του και αυτές τις χρονικές στιγμές που τον έκαναν γνωστό παγκοσμίως. Ο αναγνώστης μαθαίνει για κάποιες συγκεκριμένες ιστορικές στιγμές κατά τις οποίες ο Αινστάιν με τις ανακαλύψεις του άλλαξε το ρου της παγκόσμιας επιστημονικής έρευνας, αλλά και κάποιες πληροφορίες για την οικογένεια του και για τις αγαπημένες του ασχολίες όταν ήταν παιδί.

Λεονάρντο ντα ΒίντσιΟ μεγάλος επιστήμονας και καλλιτέχνης Λεονάρντο ντα Βίντσι, περιγράφει την πορεία του ξεκινώντας από την παιδική του ηλικία. Αναφέρεται στα διάφορα έργα του που σημάδεψαν την περίοδο της Αναγέννησης και την παγκόσμια επιστημονική και καλλιτεχνική ιστορία.


Η εικονογράφηση έχει έντονα εγκυκλοπαιδικά στοιχεία με έναν πιο παιδικό και ανάλαφρο τρόπο, που κάνει αυτά τα βιβλία ελκυστικά σε κάθε μικρό βιβλιοσκούληκο.

Αποτελούν επίσης μια πάρα πολύ καλή επιλογή για δώρο, καθώς η έκδοσή τους είναι πολύ ποιοτική.

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Διόπτρα δύο νέα βιβλία της σειράς, για δύο επίσης σημαντικές μορφές στο χώρο της τέχνης και της μουσικής, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δύο τυχεροί αναγνώστες του blog θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο σε διαγωνισμό που τρέχει στο instagram του Bliss Seeking Mom.

Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.