Αστρικός χάρτης στιγμών από το mystarmap.gr. Ένα προσωποποιημένο δώρο με αξία.

Φέτος για τη γιορτή της αγάπης, προτείνω ένα ξεχωριστό, προσωποποιημενο δώρο που θα ενθουσιάσει τον κάθε παραλήπτη. Τι καλύτερο από ένα δώρο που μένει, που στολίζει τον χώρο μας και κρατάει ανεξίτηλη μια μοναδική ημέρα της ζωής μας;

Τί είναι ο αστρικός χάρτης στιγμών;

Κάθε νύχτα στον ουρανό δημιουργείται έναν ξεχωριστός σχηματισμός από τα αστέρια, τους αστερισμούς, τους πλανήτες και τα νεφελώματα που βρίσκονται στον γαλαξία μας.

Στην mystarmap.gr αποτυπώνουν, μέσα από μια επιστημονική μέθοδο, την όψη του έναστρου ουρανού κατά την ημερομηνία και στην τοποθεσία που εμείς θέλουμε. Όλα τα στοιχεία του αστρικού χάρτη της mystarmap.gr απεικονίζονται με την υψηλότερη γνωστή επιστημονική ακρίβεια. Χρησιμοποιούν τον κατάλογο Bright Star του Yale και άλλες αστρονομικές βάσεις δεδομένων για τα ουράνια δεδομένα που περιέχουν τις συντεταγμένες και τη φωτεινότητα κάθε γνωστού αστεριού στο σύστημα γαλαξιακών συντεταγμένων. Κάθε προσαρμοσμένος χάρτης δημιουργείται μετά από επεξεργασία χιλιάδων αστεριών και εκατοντάδων σχετικών σημείων δεδομένων με τη μεγαλύτερη επιστημονική ακρίβεια.

Η διαδικασία είναι περίπλοκη μάλλον για τους δημιουργούς, αλλά είναι πάρα πολύ απλή για εμάς που θέλουμε να φτιάξουμε το δικό μας αστρικό χάρτη. Απλώς δηλώνουμε την ημερομηνία και τον τόπο που έλαβε χώρα το γεγονός που θέλουμε να αποτυπώσουμε. Μπορεί να είναι η ημερομηνία γάμου ή γνωριμίας με το σύντροφό μας, η ημερομηνία γέννησης του παιδιού μας, τα γενέθλιά μας, η ημέρα της αποφοίτησής μας. Μπορεί να είναι οποιαδήποτε ημερομηνία είναι σημαντική και άξια να αποτυπωθεί και να παραμείνει για πάντα μέσα στο χώρο μας, θυμίζοντας ακριβώς αυτή την μοναδική ημέρα. Τον χάρτη συνοδεύει ένα μικρό μήνυμα, σημαντικό για το ζευγάρι, για τον παραλήπτη ή για την οικογένεια. Στο mystarmap.gr υπάρχουν υπέροχα προτεινόμενα ρητά για να μας βοηθήσουν να διαλέξουμε ή να σκεφτούμε το δικό μας μοναδικό μήνυμα. Ο αστρικός μας χάρτης μπορεί να μας έρθει σε ψηφιακό αρχείο υψηλής ανάλυσης, αφίσα υψηλής ποιότητας ή σε κάδρο.

Ο δικός μας αστρικός χάρτης

Η δική μου εμπειρία από το mystarmap.gr ήταν πραγματικά άξια λόγου. Έλαβα πλήρη καθοδήγηση (αν και η διαδικασία ήταν πολύ απλή) και έλαβα το κάδρο μέσα σε 2 μόλις εργάσιμες ημέρες. Οφείλω να πω ότι δεν περίμενα να συγκινηθώ με έναν αστρικό χάρτη, ακόμη και αν αφορούσε την ημερομηνία του γάμου μας, μία υπέροχη ημέρα για εμάς. Όμως συνέβη! Και καθώς δεν επιλέγω ποτέ να είμαι υπερκαταναλωτική, μπορώ να πω ότι ήταν από τις πιο αξιόλογες αγορές που έχω κάνει! Σαν να μας έλειπε ο αστρικός μας χάρτης και δεν το γνωρίζαμε, συμπλήρωσε καταπληκτικά τη διακόσμηση του υπνοδωματίου μας, προσθέτοντας έναν ρομαντικό τόνο που μόνο εμείς μπορούμε να νιώσουμε!

H “eco-friendly” mystarmap.gr

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση των δημιουργών του mystarmap.gr. H συσκευασία, η οποία είναι πολύ προσεγμένη και κατάλληλη για δώρο, έχει το λιγότερο δυνατό πλαστικό και ο στόχος της εταιρίας είναι να αφήνει όσο το δυνατόν μικρότερο περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά την παραγωγική διαδικασία. Το κουτί μεταφοράς είναι χάρτινο και το κάδρο ξύλινο, με τζάμι από ανακυκλώσιμο plexiglass. Δίνεται δε, ιδιαίτερη προσοχή στην μεταφορά προκειμένου το κάδρο ή η αφίσα να φτάσουν άθικτα στον παραλήπτη τους.

Όλοι οι φίλοι του BlissMom.gr έχουν έκπτωση 12% σε κάθε αγορά που θα πραγματοποιήσουν μέχρι 28/2/2022, χρησιμοποιώντας τον κωδικό blissmom12 κατά την παραγγελία του χάρτη τους.

Εκμεταλλεύσου την προσφορά για να δημιουργήσεις ένα μοναδικό κάδρο για το σπίτι σου, ή για να το κάνεις δώρο στο γάμο ή τη γέννηση και σε κάθε σημαντική περίσταση.

Ακολούθησε το Blissmom.gr σε

Facebook

Instagram

για να μη χάνεις τα νέα και τους διαγωνισμούς

Χρυσή ♥️

Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.