Χριστουγεννιάτικες βιβλιο-προτάσεις (Μέρος 2ο)

Δύο πολύ όμορφα βιβλία από τις Εκδόσεις Μεταίχμιομε χριστουγεννιάτικο θέμα, επιλέξαμε για δώρο για τους φίλους μας. Το καθένα είναι μοναδικό και σίγουρα και τα δύο θα ξετρελάνουν τους παραλήπτες τους!

Το Ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο Στολίδι, Αγγελική Δαρλάση

Αυτή η ιστορία μας μεταφέρει στα Χριστούγεννα του 1914, σε κάποιο από τα πολεμικά μέτωπα του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου.
Το βιβλίο αφήνει την υπόνοια ότι πρόκειται για αληθινή ιστορία και όχι για κάποιο θρύλο. Όπως και να έχει, αποτελεί μία ιστορία πολύ συγκινητική και ανθρώπινη που εξυμνεί την αξία της αγάπης και το αληθινό νόημα της γιορτής των Χριστουγέννων, ενώ παράλληλα μας γνωρίζει με πολύ γλαφυρό τρόπο τί συνέβαινε σε αυτούς τους στρατιώτες και στους ανθρώπους που βίωσαν τον πόλεμο.

Εγώ όσες φορές και αν τη διάβασα στο Μπάμπη μου, δάκρυσα ενώ ταυτόχρονα βίωσα πολύ όμορφα την εμπειρία των ηρώων της ιστορίας. Ο ίδιος ο Μπάμπης στην ηλικία των 5μιση ετών, πραγματικά έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον να μάθει για κάτι που δεν επιλέγουν συχνά να αναφέρονται τα παιδικά βιβλία.
Πολύ τρυφερή ιστορία που αξίζει να διαβάσουν τα παιδιά αυτά τα Χριστούγεννα!
Το βιβλίο μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε εδώ

Ο μικρός δράκος Καρύδας, Ίνγκο Ζίγκνερ

Ο γνωστός σε όλους μας μικρός δράκος Καρύδας, κρατάει παρέα στους μικρούς αναγνώστες και στις γιορτές των Χριστουγέννων, με μια ακόμη όμορφη και ευφάνταστη ιστορία.

Ο μικρός δράσκος και η σκατζοχοιρίνα Ματίλντα αποφασίζουν να δουν τί είναι επιτέλους αυτός ο Αϊ -Βασίλης και έτσι του κάνουν μια επίσκεψη.
Το βιβλίο έχει πλούσιο κείμενο και  πολύ όμορφη εικονογράφηση!
Μπορείτε να το δείτε και να το αγοράσετε εδώ.
Μην ξεχνάτε ότι το πιο όμορφο δώρο για ένα παιδί είναι το βιβλίο!

Εδώ θα βρεις όλες τις βιβλιο-προτάσεις του blog

Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα

Bloglovin


Αυτά από εμένα
Χρυσή Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.