Χριστουγεννιάτικο δέντρο από κονσέρβες

Μπορεί τα Χριστούγεννα να αργούν ακόμα λιγουλάκι αλλά εμείς στο σπίτι είμαστε ήδη σε mood Χριστουγεννιάτικο. Το CD με τα τραγουδάκια μας έκανε την εμφάνισή του και παίζει διαρκώς, το φρέσκο μικρό ελατάκι για το δωμάτιο του Μπαμπουίνου μου αγοράστηκε ήδη και περιμένει τα στολίδια του και λέω γιατί να μην αρχίσουμε να φτιάχνουμε καμιά χειροτεχνία; 
Πήρα λοιπόν δύο από τα κουτιά φαρίν-λακτέ και ένα από τις κονσέρβες τομάτας που έχω κρατήσει, το πράσινο σπρέι μου, τα πον-πον, κορδέλες και ξεκινήσαμε. 

Το συγκεκριμένο diy το έχω δει από πέρυσι εδώ, αλλά φέτος κατάφερα να το βάλω στο πρόγραμμα. όχι ότι είναι δύσκολο, το αντίθετο. Πρόκειται για ένα από τα πιο εύκολα diy.
Ουσιαστικά έβαψα με πράσινο σπρέι τις τρεις κονσέρβες, τις κόλλησα μεταξύ τους με κόλλα σιλικόνης και στόλισα με πον-πον και κορδέλες, τα οποία επίσης κόλλησα με κόλλα σιλικόνης.
Λεπτομερής η περιγραφή υπάρχει στο σύνδεσμο που ανέφερα. 
Το δικό μου touch, είναι το αστέρι με το οποίο στόλισα την κορυφή. Χρησιμοποίησα ξύλο μπάλσα (balsa), το οποίο έκοψα σε ακανόνιστο σχήμα αστεριού και το στερέωσα με ένα παραλληλόγραμμο κομμάτι από το ίδιο υλικό. 
Το ξύλο μπάλσα είναι ένα μαλακό και πολύ ελαφρύ ξύλο, το οποίο μπορεί κανείς να βρεί σε φύλλα, σε στικσ με σχήμα κυλινδρικό, τετραγωνισμένο, κύβους, σφαίρες κ.λπ. και είναι πολύ εύκολο να κοπεί με απλό κοπίδι. Είναι κατάλληλο για μοντελισμό, χειροτεχνίες, μακέτες και ό,τι άλλο σκεφτείς.
Το κόλλησα με κόλλα σιλικόνης και στάθηκε αμέσως, ακριβώς γιατί είναι ελαφρύ. Κατόπιν, το στόλισα με ψεύτικο χιόνι, το οποίο κόλλησα με απλή κόλλα στιγμής.
Και το αποτέλεσμα είναι αυτό.

Ο μικρούλης μου ξετρελάθηκε!
Αλλά και εγώ! Τα αγαπώ τα Χριστούγεννα!
Θα ήθελα πολύ να δω τις ιδέες σας για χειροτεχνίες!!
Προς το παρόν τα φιλιά μου…
Mama Chrysi  💖
Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.