ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για επίδοξους συγγραφείς και εικονογράφους από την Ελληνοεκδοτική


Εδώ και ημέρες τρέχει στην Ελληνοεκδοτική ένας υπέροχος διαγωνισμός για επίδοξους μικρούς συγγραφείς και εικονογράφους.
Ο εκδοτικός οίκος Ελληνοεκδοτική προτρέπει τα μικρά παιδιά έως ΣΤ’ δημοτικού, να γράψουν ένα κείμενο ή να ζωγραφίσουν μία εικόνα, εμπνεόμενα από το συναίσθημά τους για την κατάσταση που επικρατεί αυτές τις ημέρες με τον COVID-19. 
Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι του εκδοτικού οίκου πήραν την πρωτοβουλία να δώσουν ένα άλλο χρώμα στις ημέρες που περνούν τα παιδιά στο σπίτι τους και να τους δώσουν το βήμα να μιλήσουν, μέσα από λέξεις και εικόνες, για αυτό που νιώθουν βαθιά μέσα τους για τον ιό, την επίδρασή του στην καθημερινότητά τους, τις ανησυχίες και την ελπίδα τους. 
Τα κείμενα και οι εικόνες θα αξιολογηθούν από δύο 7μελείς επιτροπές αποτελούμενες από συγγραφείς και εικονογράφους παιδικού βιβλίου, ώστε να δημιουργηθεί ένα βιβλίο με τον τίτλο “Με τη Σκέψη μου Αγκαλιάζω τον Κόσμο”. Το βιβλίο θα εκδοθεί ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΚΟΠΟ, θα προσφερθεί δωρεάν στα παιδιά που επιλέχθηκαν τα κείμενα και οι εικόνες τους και θα μοιραστεί σε σχολεία. 
Ο διαγωνισμός διαρκεί έως 12 Απριλίου 2020 και όλες τις λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Εάν λοιπόν, θέλεις ακόμη κάτι δημιουργικό και όμορφο για τα παιδιά σου, για αυτές τις ημέρες, μπες εδώ και ακολούθησε τις οδηγίες. Εμείς στείλαμε ήδη τη δική μας ζωγραφιά και αναμένουμε με πολύ χαρά!

Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα


Αυτά από εμένα
Χρυσή 

Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.