Δύο τρυφερά βιβλία για τη γιορτή του πατέρα, από Εκδόσεις Μίνωας


Μπορεί πολλοί να τη θεωρούν δευτερεύουσα, να μην τη γιορτάζουν και να μη δίνουν μεγάλη βάση. Ωστόσο, η ημέρα του πατέρα είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε αυτόν τον τόσο σημαντικό ρόλο στη ζωή των παιδιών μας, τον ρόλο του μπαμπά.

Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το κάνουμε αν όχι ένα βιβλίο;
Εγώ σήμερα θα σας προτείνω δύο πολύ τρυφερά και όμορφα βιβλία από Εκδόσεις Μίνωας, που μπορείτε να χαρίσετε στα μικρά σας για να γιορτάσετε την ξεχωριστή αυτή στιγμή.

Τα φιλιά του μπαμπά ΑρκούδουΉρθε το βράδυ ξανά, ώρα για πολλά, πολλά φιλιά!
Ο μπαμπάς Αρκούδος έχει φιλάκια να μοιράσει στα εφτά μικρά του αρκουδάκια. Τι δουλειά κι αυτή του μπαμπά, μα και τι ευτυχία και χαρά!


Μία γλυκιά ιστορία που προσομοιάζει με την καθημερινότητα πολλών ανθρώπων … κι ας περιγράφει την καθημερινότητα μιας αρκουδο-οικογένειας. 
Με πολύ τρυφερό και χιουμοριστικό τρόπο μέσα από ρίμες και απλό λόγο, περιγράφεται ο καθημερινός αγώνας του μπαμπά Αρκούδου να τα προλάβει όλα, αλλά και η συναισθηματική ανταμοιβή του στο τέλος της μέρας. 


Ο μικρούλης μου (ετών 2,5) απόλαυσε την ιστορία, η οποία πότε πότε του προκαλούσε το γέλιο, καθώς αναγνώριζε δικές μας οικογενειακές στιγμές κατά την ανάγνωση.
Το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ.


ΜΠΑΜΠΑ, Σ’ ΑΓΑΠΩ!


Μπορεί στ’ αλήθεια ένας μπαμπάς να χαμογελάει περισσότερο και να κατσουφιάζει λιγότερο; Μπορεί να χαρίσει χρόνο στο “λουλούδι” του, στην κόρη του, και να μην αφήσει τις αναποδιές να μπαίνουν στη μέση; Οι στιγμές και οι συνήθειες αλλάζουν όταν εκείνη ταρακουνάει τα νερά, διεκδικεί και απαιτεί την παρουσία του. Ένας όμορφος κόσμος ξετυλίγεται με άξονα τον πιο ισχυρό δεσμό, εκείνον του πατέρα και της κόρης. 


Καθώς δεν έχουμε κορίτσι στην οικογένεια, δεν μπορέσαμε να ταυτιστούμε επακριβώς με αυτή την ιστορία. Ωστόσο, αυτό δε μας εμπόδισε να την απολαύσουμε και να βιώσουμε αυτό που εκπέμπει, δηλαδή την απόλυτη αγάπη του πατέρα για το παιδί του, τις θυσίες και τις υπερβάσεις που πραγματοποιεί για χάρη του.


Μια ιστορία γεμάτη τρυφερότητα και αγάπη για την πιο ζεστή αγκαλιά του κόσμου.
Το βιβλίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα
Αυτά από εμένα
Χρυσή
Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.