Δύο υπέροχα χριστουγεννιάτικα βιβλία!

Χριστούγεννα χωρίς δώρο ένα βιβλίο δε γίνεται! Εγώ επιλέγω πάντα να δείχνω την αγάπη μου αυτές τις ημέρες με ένα βιβλίο!

Τα δύο αυτά βιβλία των Εκδόσεων Διόπτρα διηγούνται δύο ιστορίες πολύ τρυφερές και εμείς τα ευχαριστηθήκαμε τόσο πολύ, από την πρώτη στιγμή που τα πιάσαμε στα χέρια μας!

Ένα γράμμα από τη θεία Ζοζεφίνα
Michael Engler
Martina Matos


Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, η οικογένεια Ποντικόφσκι παίρνει ένα απρόσμενο γράμμα από την Αμερική. Η θεία Ζοζεφίνα, διάσημη πιανίστρια που δίνει ρεσιτάλ σε όλο τον κόσμο, σκοπεύει να τους επισκεφτεί. Οι Ποντικόφσκι όμως είναι φτωχοί, πώς θα φανούν αντάξιοι στις προσδοκίες της θείας; Ο Κασπάρ και η αδερφή του η Φελίτσια αποφασίζουν να ζητήσουν βοήθεια από τους γείτονές τους. Άλλωστε, τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή που ζεσταίνει τις καρδιές όλων μας!

Πρόκειται για μία πολύ συγκινητική και γλυκιά ιστορία που ξυπνά αναμφίβολα το πνεύμα των Χριστουγέννων στον αναγνώστη!
Γεμάτο αγάπη και νοσταλγία αυτό το παραμύθι μας θυμίζει τί πραγματικά έχει σημασία για να περάσουμε καλά τις ημέρες των Χριστουγέννων!


Αυτό το βιβλίο, με την καταπληκτική, κάπως vintage και ρομαντική εικονογράφηση και την εξαιρετική σκληρόδετη βιβλιοδεσία με ματ εσώφυλλα, είναι μια υπέροχη προσθήκη στη βιβλιοθήκη μας και ένα δώρο που σίγουρα θα ενθουσιάσει τον παραλήπτη του, εάν το διαλέξεις για δώρο!
Απευθύνεται σε παιδιά 4+ ετών και μπορείτε να το βρείτε εδώ

Ο Άγιος Βασίλης και το μαγικό κουτί
Catherine Jacob
Ag Jatkowska


Όταν η μικρή Ρόζα έγραψε ένα γράμμα στον Άγιο Βασίλη, ποτέ δεν φανταζόταν ότι θα εμφανιζόταν στο παράθυρο της την παραμονή Χριστουγέννων…
Και όταν το μικρό ξωτικό θα της χαρίσει ένα μαγικό κουτί, η ευχή της θα βγει αληθινή!


Αυτό το βιβλίο είναι το κλασικό χριστουγεννιάτικο βιβλίο, με τη μόνη διαφορά ότι… δεν είναι!


Η ιστορία του θα ακουστεί πολύ μαγική και πολύ ξεχωριστή στα αυτιά ενός μικρού παιδιού και η εικονογράφησή του είναι τόσο έντονη και ζωντανή και ταυτόχρονα πολύ ποιοτική. 
Είναι γεμάτο μικρά και μεγάλα παραθυράκια εικόνων που κρύβουν εκπλήξεις και μία πολύ μεγάλη τρισδιάστατη εικόνα που θα κάνει σίγουρα μεγάλη εντύπωση!
Απευθύνεται σε παιδιά 3+ ετών και μπορείτε να το βρείτε εδώ

Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα

Αυτά από εμένα
Χρυσή 
Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.