ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΕΣ, ένας premium εκδοτικός οίκος με συγγραφείς…παιδιά

Εδώ στο Bliss Seeking Mom αγαπάμε πολύ το διάβασμα και ιδιαίτερα το παιδικό βιβλίο. Προσπαθούμε να προτείνουμε ποιοτικά βιβλία από Εκδοτικούς οίκους που σέβονται τον αναγνώστη. Στην αναζήτησή μου βρίσκω πάντα προσπάθειες που αξίζουν την αναφορά.

Οι Eκδόσεις Μικρογραφίες αποτελούν μία τέτοια περίπτωση. Είναι ένας premium εκδοτικός οίκος, ο οποίος ασχολείται με την έκδοση παιδικών βιβλίων γραμμένων εξ’ολοκλήρου από παιδιά. Δημιουργήθηκε μέσα από την αγάπη μας για το βιβλίο και από την ανάγκη των μικρών του φίλων να «ακουστούν» και να «εκφραστούν».

Αρωγός σε αυτή την ιδέα στάθηκε ο οργανισμός The People’s Trust, φορέας που δημιουργήθηκε και λειτουργεί με αποκλειστική δωρεά του “Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη”.

Οι Εκδόσεις Μικρογραφίες στοχεύουν στην ποιοτική έκδοση παιδικών βιβλίων για αυτό και κάθε έργο κρίνεται και αξιολογείται μεμονωμένα από μια ομάδα φιλολόγων, ψυχολόγων και εικαστικών. Τα βιβλία που επιλέγονται για έκδοση, περνάνε από επιμέλεια κειμένου, εικονογραφούνται ή επιμελούνται εικονογράφησης όταν υπάρχει ήδη πρόταση από κάποιο παιδί, και από τη συνεργαζόμενη ψυχολόγο συντάσσεται κείμενο με συμβουλές και πληροφορίες ανάλογου θέματος κάθε φορά. Αφού το αποτέλεσμα κριθεί άρτιο, περνάει στο στάδιο της εκτύπωσης σε ένα από τα καλύτερα τυπογραφεία της Αθήνας.

Οι Εκδόσεις Μικρογραφίες διάλεξαν το παιδικό βιβλίο γιατί πιστεύουν ότι δεν απευθύνεται μόνο σε παιδιά. Ακούγοντας τα παιδιά έχουμε όλοι να μάθουμε πολλά.

Τα παιδιά είναι το μέλλον και οι Εκδόσεις Μικρογραφίες επενδύουν στα παιδιά…Οι «Μικρογραφίες» επενδύουν στο μέλλον.


To βιβλίο “Ο Ήλιος και το Φεγγάρι” είναι το πρώτο βιβλίο των Εκδόσεων Μικρογραφίες

Η διαμάχη δύο ουράνιων σωμάτων, του Ήλιου και του Φεγγαριού, γίνεται η αφορμή για να καταλάβουμε πως οι διαφορές μάς απομακρύνουν! Η Γη ως κυρίαρχη αυτών λοιπόν, μέσα από μια έξυπνη δοκιμασία τα κάνει να συνειδητοποιήσουν το αυτονόητο: μόνος του ο καθένας δεν μπορεί να καταφέρει όσα μπορούμε ενωμένοι, αφού…τα πάντα γίνονται καλύτερα μαζί.Το βιβλίο αποτελεί το πρώτο από μια σειρά βιβλίων μικρών συγγραφέων, που δείχνει πως οι βασικές αξίες δεν έχουν ηλικία.
Εμείς απολαύσαμε την ενδιαφέρουσα ιστορία με την πολύ όμορφη, σαν παιδική ζωγραφιά με έντονα χρώματα, εικονογράφηση και την ιδιαίτερη γραμματοσειρά!


Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον εκδοτικό οίκο Μικρογραφίες και καλοτάξιδο το νέο του βιβλίο!

Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα
Χρυσή

Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.