Η άλλη Σταχτοπούτα, μυθιστόρημα από Εκδόσεις Διόπτρα

Το νέο συγκλονιστικό μυθιστόρημα της Jennifer Donnelly που υπόσχεται στους αναγνώστες, πολλές ώρες συγκίνησης κυκλοφορεί από Εκδόσεις Διόπτρα. 


Γράφει η Γ. Λημνιού

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη ιστορία, διαφορετικής σκέψης και πλοκής από ότι έχουμε συνηθίσει. Ένα κλασικό παραμύθι, «η Σταχτοπούτα», με τη μαγική πένα της συγγραφέως, παρουσιάζεται από τη μεριά της άσχημης αδελφής και μια σύγχρονη πλέον ιστορία μας επαναπροσδιορίζει την έννοια του όμορφου και του άσχημου. Με έντονα φανταστικά στοιχεία και περιγραφές που μαγεύουν τον αναγνώστη, η ιστορία, οι σκέψεις, τα συναισθήματα και οι πράξεις της κακιάς αδελφής, καθηλώνουν από τις πρώτες σελίδες. Πρόκειται για ένα άκρως απολαυστικό βιβλίο, που απομυθοποιεί την έννοια του όμορφου, με την απόλυτη έννοια της εξωτερικής εμφάνισης, προάγοντας και εμψυχώνοντας τον αναγνώστη, στη βαθύτερη αναζήτησή της προσωπικής μας ευτυχίας.  
Προσωπικά απόλαυσα το ταξίδι μου στην καρδιά αυτού του γνώριμου παραμυθιού. Από τη αρχή της ιστορίας μαγεύτηκα με τις μορφές της Μοίρας, του Κλήρου και της Νεραιδοβασίλισσας και παρασύρθηκα από την μυθοπλασία, σε μια ιστορία γεμάτη συναισθήματα, περιπέτεια και αγωνία , έως τη τελευταία σελίδα. Η μορφή της κακιάς και άσχημης αδελφής, κατέκτησε το μυαλό και τη ψυχή μου, και με κατέκλυσε με συναισθήματα οίκτου, συμπάθειας, περηφάνιας και θαυμασμού. Ένα σύγχρονο παραμύθι που με τη μαγική γραφή της  Jennifer Donnelly, στέλνει τον παραγκωνισμένο χαρακτήρα της κακιάς αδελφής, σε ένα ταξίδι λύτρωσης, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της ομορφιάς. Ένα απολαυστικό παραμύθι, που μας υπενθυμίζει πως είμαστε ότι χρειάζεται να είμαστε, πως έχουμε ότι χρειάζεται να έχουμε: κότσια, μυαλό, ίσως και μια τσέπη γεμάτη ψίχουλα, για να βρούμε  το δρόμο, όταν χαθούμε.


Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα
Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.