Κάθε λαμπάδα και μια πράξη αγάπης

Η Loot4kids στηρίζει το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η εταιρία παιδικών παιχνιδιών και ειδών Loot4kids, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί το Κ.Κ.Π.Κ.Μ., αποφάσισε να στηρίξει έμπρακτα τον Οργανισμό με μια σειρά δράσεων.

Η εταιρία θα δωρίσει πασχαλινές λαμπάδες, στο σύνολο των παιδιών, που κατοικούν στις δομές του Οργανισμού. Κανένα παιδί δε θα μείνει χωρίς λαμπάδα το φετινό Πάσχα.

Επιπροσθέτως, για κάθε λαμπάδα που θα πωληθεί από την Loot4kids, η εταιρεία θα παρακρατά από τα έσοδα της το ποσό του ενός ευρώ για την στήριξη του σημαντικού έργου του. Το τελικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από τις σχετικές πωλήσεις, θα το διπλασιάσει για την περαιτέρω ενίσχυση των δράσεων του Οργανισμού.

Μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε έμπρακτα στηρίζοντας αυτήν την πράξη Αγάπης. Φέτος επιλέξτε τις λαμπάδες σας από το Loot4kids.

Δες το έργο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίλεξε τη δική σου λαμπάδα εδώ.

Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.