Μια στάλα μαγεία, Εκδ.Διόπτρα + ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Τρεις αδελφές ζουν στο νησί του Κροουστόουν, με τους ομιχλώδεις Βάλτους και μαζί με τη γιαγιά τους, διατηρούν ένα ταβερνείο στο ισόγειο του σπιτιού όπου μένουν. Καθημερινά περνούν το χρόνο τους εκεί πρώην κρατούμενοι των φυλακών από το νησί Μετάνιωμα
βαρκάρηδες που πηγαινοφέρνουν τους ανθρώπους στο νησί Μοιρολόι, όπου έχουν τους νεκρούς τους, δεσμοφύλακες και παλαιοί κάτοικοι του νησιού. 
Με τη συνοδεία κρασιού και Μπύρας, συζητούν, εξιστορούν περίεργες ιστορίες με ξωτικά και μάγισσες, διαφωνούν και συνεχίζουν τη κουβέντα τους, σε μια διαρκή και ανούσια προσπάθεια να ξεχάσουν τις συνθήκες ζωής και να ξεφύγουν για λίγο από την καθημερινότητα τους.  
Οι αδελφές Γουίντερσινς μεγαλώνοντας νιώθουν την ανάγκη να φύγουν από αυτό το νησί, με σκοπό να γνωρίσουν νέα μέρη και να βιώσουν καινούργιες εμπειρίες. Όμως μια αρχέγονη κατάρα, τις εμποδίζει από την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Με βοηθούς μια ταξιδιωτική τσάντα, για να ταξιδεύουν στο χρόνο, τέσσερις ξύλινες κούκλες για να γίνονται αόρατες κι έναν καθρέπτη για να μιλούν μέσα από αυτόν, η περιπέτεια για τις τρεις αδελφές ξεκινά,με σκοπό να ανακαλύψουν το μυστήριο της μάγισσας Σόρσα και να σπάσουν την κατάρα. 
Ένα ταξίδι με απρόοπτα, περιπέτεια, αγωνία, συνομωσίες και συνεργασίες αρχίζει μεταφέροντας τον αναγνώστη σε μέρη μαγικά. 
Θα καταφέρουν οι αδερφές Γουίντερσινς να ανακαλύψουν το μυστήριο της μάγισσας Σόρσα, προκειμένου να σπάσουν την κατάρα που τις κατατρέχει και να διεκδικήσουν μια ζωή με ευκαιρίες, πασπαλισμένες από τη μαγεία της περιπέτειας;


Το βιβλίο «Μια στάλα μαγεία», που κυκλοφορεί από Εκδόσεις Διόπτρα, είναι ένα ιδιαίτερο, ευχάριστο και πολύ ενδιαφέρον βιβλίο. Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 9 ετών, ωστόσο διαβάζεται εξίσου ευχάριστα από ενήλικες.
Προσωπικά με καθήλωσε από τις πρώτες σελίδες του, αναζητώντας τη στιγμή που θα μπορέσω να βρω χρόνο για να διαβάζω τη συνέχεια της ιστορίας. Με πλούσια δόση μαγείας, όχι τόσης για να σου δίνει την αίσθηση απλώς ενός παραμυθιού, αλλά αρκετής για να σε μεταφέρει στο μεταφυσικό και φανταστικό κόσμο της ιστορίας, το βιβλίο αυτό αποτελεί σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μου. Με πλοκή που από την πρώτη σελίδα μου κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον και δράση αρκετή ώστε να νιώθω την αγωνία μου να κορυφώνεται, απόλαυσα πλήρως την ανάγνωση του και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε μικρούς και μεγάλους. Βρίσκεται ήδη στο κομοδίνο του μεγάλου μου, ο οποίος έχει ξεκινήσει το ταξίδι της ανάγνωσης αυτού του μαγικού βιβλίου.
Μπορείτε να δείτε το βιβλίο εδώ και να διαβάσετε απόσπασμά του.

Στο instagram του blog και στη δική μου σελίδα Booking the Book, θα τρέξει διαγωνισμός για δύο τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου.


Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα


Γεωργία Λ.Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.