Μουσικά βιβλία για μωρά από Εκδόσεις Δεσύλλας

Τα μωρά χρησιμοποιούν όλες τις αισθήσεις τους για να μάθουν. Γι’ αυτό και τα βιβλία του ήχου, είναι ανάμεσα στα πιο σημαντικά βοηθήματα για την ανάπτυξή τους.
Το διάβασμα και το τραγούδι βοηθούν τα μωρά να μάθουν τον ρυθμό της γλώσσας.

Ωστόσο, η εισαγωγή ενός βρέφους στη μουσική, μπορεί να φαίνεται πρόκληση. Μπορεί ένα είδος μουσικής να τα φοβίζει, να τα συγχύζει και τελικά να φέρνει το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που περιμέναμε. Η χρήση μουσικών βιβλίων, είναι μια ασφαλής οδός και ένας εξαιρετικός τρόπος για να ενθουσιαστούν και να μάθουν.
Τα διαδραστικά στοιχεία σε βιβλία, όπως εν προκειμένω τα κουμπιά ήχου, τραβούν την προσοχή ακόμη και των μικρότερων μωρών. Παράλληλα το κείμενο διατηρεί το ενδιαφέρον τους, καθώς αυτά μεγαλώνουν και η αντίληψη τους αναπτύσσεται.
Τέλος, η ανάγνωση βιβλίων εν γένει είναι μια υπέροχη εμπειρία σύνδεσης μεταξύ φροντιστή και μωρού!

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το διάβασμα στα βρέφη σε αυτό το άρθρο μου.

Οι Εκδόσεις Δεσύλλας εξέδωσαν πρόσφατα μια σειρά βιβλίων για μωρά και μικρά παιδιά από 2 ετών. Η σειρά “Οι μικροί βιρτουόζοι” αριθμεί τέσσερα χαρτονέ βιβλία μικρού μεγέθους, κατάλληλα για μικρά χεράκια. Στο εσωτερικό τους υπάρχουν μουσικά κουμπιά που ηχούν τέσσερα διαφορετικά όργανα μουσικής και τέσσερα ζωάκια βιρτουόζοι οι πρωταγωνιστές.

Διαφορετικά είδη μουσικής από όλο τον κόσμο κάνουν παρέα στο μικρό και ενδιαφέρον κείμενο με ρίμες και όλο αυτό το σύνολο, πραγματικά ενθουσιάζει τους μικρούς αναγνώστες.

Η εταιρία Δεσύλλας Group κατασκευάζει από το 1980 παιδικά παιχνίδια με σφραγίδα ελληνική. Εμπορεύεται δε, πολύ γνωστά παιδικά παιχνίδια και puzzle. Τελευταία μπήκε και στο χώρο των εκδόσεων με πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα βιβλία των Δεσύλλας Group είναι ποιοτικής έκδοσης, με υψηλής αισθητικής περιεχόμενο και υπέροχες θεματικές.

Μπορείτε να βρείτε τα βιβλία της σειράς εδώ.

Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!