Ο Καραγκιόζης αρχιτέκτονας του ’21, Εκδόσεις Θύρα

Ακούσατε, ακούσατε! Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, Έλληνες και Οθωμανοί, ακούσατε, ακούσατε. Εντός ολίγων ημερών αρχίζει το χτίσιμο του καινούργιου σαραγιού. Ο πολυχρονεμένος μας Βεζίρης ζητά έναν αρχιτέκτονα να κάνει τα σχέδια του παλατιού και να επιβλέπει το χτίσιμο. Ακούσατε, ακούσατε! 

Ένα υπέροχο βιβλίο, με το οποίο μπορείτε να γιορτάσετε με τα παιδιά σας την εθνική μας επέτειο, κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις Εκδόσεις Θύρα.

Ουσιαστικά το βιβλίο είναι μια παράσταση θεάτρου σκιών με αφήγηση και διαλόγους. Συνοδεύεται από CD με ηχογραφημένη την παράσταση από τον καραγκιοζοπαιχτη Χρήστο Στανίση. Την ακούσαμε και πραγματικά διασκεδάσαμε πάρα πολυ!

Στο βιβλίο μπορείτε να βρείτε ένθετο τετράδιο δραστηριοτήτων με όλες τις φιγούρες του Καραγκιόζη σε κανονικό μέγεθος, τις οποίες μπορείτε να φωτοτυπήσετε, να χρωματίσετε, να κόψετε και να δημιουργήσετε το δικό σας θέατρο σκιών, όπως ακριβώς κάναμε εμείς.

Εάν είστε φαν του Καραγκιόζη τότε αυτό είναι το βιβλίο σας! Δε θα απολαύσετε μόνο ανάγνωση, αλλά ακρόαση, χειροτεχνίες και παιχνίδι! Και πόσο πιο κατάλληλο για τις επόμενες ημέρες που γιορτάζουμε την 25η Μαρτίου 1821.

Μπορείτε να δείτε το δικό μας παιχνίδι και όλη την προετοιμασία στα highlights του instagram.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από Εκδόσεις Θύρα και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Χρυσή

Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.