Ο θυμός του Τόμι, Εκδόσεις Ψυχογιός

Αυτό το βιβλίο το ανοίξαμε πριν λίγο καιρό και το διαβάσαμε με τον μικρό μου, ετών 2,5. Από τότε έχει γίνει το αγαπημένο του. 


Ο Τόμι είναι ο πιο μικρός στο σπίτι. Κάποιες φορές αυτό είναι καλό. Κάποιες άλλες πάλι, μπορεί να γίνει πολύ εκνευριστικό. Αυτές τις στιγμές ο Τόμι συνήθως δείχνει ότι μπορεί να ελέγξει το θυμό του. Μια μέρα όμως όλα πήγαν τόσο στραβά που…άφησε να βγει ο τίγρης από μέσα του.Αυτό το βιβλίο βοηθάει τα παιδιά, μέσω μιας καθημερινής ιστορίας, να βρουν τον τρόπο να εκφράσουν και να διαχειριστούν το θυμό τους. Εκτός από την ίδια την ιστορία μάς άρεσε πολύ η έκδοση! Πρόκειται για ένα μεγάλο βιβλίο με σκληρόδετο εξώφυλλο, πολύ ποιοτικά εσώφυλλα και καταπληκτική πραγματικά εικονογράφηση που ζωντανεύει την ιστορία και καθοδηγεί τους μικρούς αναγνώστες να κατανοήσουν τα γεγονότα, αλλά και να αντιληφθούν τα συναισθήματα των ηρώων.


Κυκλοφορεί από Εκδόσεις Ψυχογιός και προτείνεται για ηλικίες 3+. Αυτό φυσικά αποτελεί μια γενική οδηγία. Εμείς όπως σας είπα, το διαβάσαμε άνετα στην ηλικία των 2,5 και μάλιστα αποτελεί ένα από τα αγαπημένα του μικρού μου.

Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα
Χρυσή


Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.