Τα πλαστικά καπάκια, φυσικά μπορούν και πρέπει να ανακυκλώνονται. Μπορείτε όμως, να φτιάξετε χειροτεχνίες κρατώντας κάποια από τα πλαστικά σας καπάκια.

Με τα pom pom ζωγραφικής, τα οποία γίνονται με έναν πανεύκολο τρόπο, μπορείτε να φτιάξετε υπέροχες ζωγραφιές με τα παιδιά σας.

Για να φτιάξετε τα pom pom θα χρειαστείτε:

  • πλαστικά καπάκια διαφόρων μεγεθών
  • pom pom της επιλογής σας
  • ισχυρή κόλλα (τύπου logo στιγμής) για όλες τις χρήσεις

Eίναι πολύ απλό να φτιάξουμε τα pom pom ζωγραφικής. Απλώς πιέζουμε προσεκτικά τα pom pom πάνω στα καπάκια, στα οποία έχουμε απλώσει την ισχυρή μας κόλλα και τα αφήνουμε να στεγνώσουν. Αυτό είναι όλο! Είμαστε έτοιμοι για πρωτότυπες ζωγραφιές και χειροτεχνίες με τα pom pom μας, βουτώντας τα μέσα σε ακρυλικό χρώμα ή στις νερομπογιές!

Tips για χειροτεχνίες με pom pom!

  • Χρειάζεται ισχυρή κόλλα, καθώς μετά τη χρήση των pom pom, θα πρέπει να τα πλύνετε, οπότε η ισχυρή κόλλα δε θα τα αφήσει να ξεκολλήσουν από το καπάκι.
  • Το πλαστικό καπάκι βοηθάει τα μικρά παιδάκια να κρατούν σταθερά το pom pom και επιπλέον να μη λερώνουν τα χεράκια τους και κατ’ επέκταση τις ζωγραφιές τους.
  • Θυμηθείτε να ανακυκλώσετε τα πλαστικά καπάκια όταν πλέον δεν τα χρησιμοποιείτε

Χρυσή

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

DIY φωτογραφική μηχανή με ένα κουτί

Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.