ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ; Ένα βιβλίο για τον κόσμο μας

Από το οπισθόφυλλο:

Ο ΠΛΟΠ μας ταξιδεύει στα μυστικά που κρύβουν το διάστημα και ο κόσμος μας. Ο ξεναγός της ιστορίας παρατηρεί τον κόσμο με την περιέργεια ενός παιδιού.

Από το διάστημα, το ανθρώπινο DNA, στον κόσμο των ατόμων και των σωματιδίων, το ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ; ταξιδεύει τα πολύ μικρά παιδάκια στη μαγεία της γνώσης. Η ιδιαίτερη εικονογράφησή του, σαν παιδική ζωγραφιά, δημιουργεί οικειότητα στο παιδί. Το βιβλίο αυτό μέσα από ένα απλό και παιχνιδιάρικο κείμενο, προσφέρει βασικές γνώσεις για τον κόσμο και το σύμπαν με πολύ απλά λόγια, ώστε να γίνει κατανοητό ακόμη και σε παιδάκια από 3 ετών. Το μέγεθός του δε, είναι κατάλληλο για βόλτες και εξόδους, καθώς χωράει άνετα στην παιδική τσάντα.

Η Λάουρα Έρτιμο είναι γεωγράφος συγγραφέας από το Ελσίνκι. Τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.

Η Σάννα Πελιτσιόνι είναι εικονογράφος, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και βιολόγος.

Κυκλοφορεί από Εκδόσεις Κλειδάριθμος και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Μείνετε συνδεδεμένοι στο instagram, facebook και tiktok ή κανετε εγγραφή στο newsletter για να μη χάνετε τα νέα και τους διαγωνισμούς

Χρυσή

Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.