Πρακτικός Οδηγός Θετικής Διαπαιδαγωγησης από το allaboutparents.gr

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι γονείς επιλέγουν τη θετική διαπαιδαγώγηση (positive parenting) για την ανατροφή των παιδιών τους. Αυτό συμβαίνει λόγω των θετικών αποτελεσμάτων της μεθόδου αυτής, που προκύπτουν όλο και περισσότερο από τις πιο πρόσφατες επιστημονικές μελέτες.

Τι είναι η θετική διαπαιδαγώγηση;

Η θετική διαπαιδαγώγηση επικεντρώνεται στην ανάπτυξη ενός ισχυρού δεσμού μεταξύ του γονέα και του παιδιού, ο οποίος στηρίζεται στην αλληλοσεβασμό και την επικοινωνία.

Τι είναι το allaboutparents.gr;

Το allaboutparents.gr είναι το 1ο επιστημονικό site για γονείς. Έχει συσταθεί από μια καταρτισμένη επιστημονική ομάδα ειδικών ψυχικής υγείας και ενημερώνει εμπεριστατωμένα μέσω άρθρων, σεμιναρίων, βιωματικών δράσεων κ.α. γύρω από θέματα που σχετίζονται με την ψυχολογία των παιδιών, των εφήβων, των γονέων & της οικογένειας στο σύνολό της.

Στο site allaboutparents.gr μπορείτε να βρείτε άρθρα γραμμένα από ειδικούς επιστήμονες σχετικά με όλο το φάσμα της γονεϊκότητας. Η φροντίδα του βρέφους, η διατροφή των παιδιών, μέθοδοι ανατροφής, αντιμετώπιση δυσκολιών, ανάπτυξη, εκπαίδευση, ειδική αγωγή, εγκυμοσύνη, υγεία, εφηβεία, δημιουργική απασχόληση και οτιδήποτε μπορεί να απασχολεί έναν γονέα – ή υποψήφιο γονέα – μελετάται από την ομάδα και προσφέρεται στον αναγνώστη μέσα από έγκυρη και επιστημονικά τεκμηριωμένη αρθρογραφία.

Επίσης, θα βρείτε τα πιο up to date ψυχοεκπαιδευτικά σεμινάρια, βιωματικές δράσεις, φρέσκιες προτάσεις, νέες ιδέες & συμβουλές που αφορούν τους γονείς, καθώς & όλους όσους αγαπούν να ασχολούνται με τα παιδιά όλων των ηλικιών.

Ο Πρακτικός Οδηγός Θετικής Διαπαιδαγώγησης

Πάνω από 70 σελίδες αξιόπιστης επιστημονικής γνώσης και πρακτικών παραδειγμάτων, βιωματικών εμπειριών και συμβουλών συγκεντρώθηκαν σε ένα ηλεκτρονικό βιβλίο που επιμελήθηκε η καταρτισμένη επιστημονική ομάδα του allaboutparents.gr για τους γονείς και φροντιστές που θέλουν να μάθουν πως μπορούν να εφαρμόσουν την θετική διαπαιδαγώγηση στα παιδιά τους.

Ένα ευκολοδιάβαστο εγχειρίδιο που μπορεί ο γονιός να το κουβαλάει μαζί του στο κινητό ή το tablet του και να το διαβάζει ανά πάσα στιγμή. Ένας οδηγός του οποίου, ακόμη κι αν κάποιος έχει ολοκληρώσει την ανάγνωση, δουλεύει συμβουλευτικά σε κάθε περίσταση που χρήζει εφαρμογής το Positive Parenting (κρίσεις, tantrums, καθοδήγηση κ.λπ.)

Μέσα από το βιβλίο αυτό ο γονέας ενημερώνεται αρχικά για τις βασικές αρχές της Θετικής Διαπαιδαγώγησης, το πλαίσιο στο οποίο εφαρμόζεται και τους γενικούς κανόνες. Κατόπιν, ειδικότερα θέματα αναλύονται κατανοητά από τους επιστήμονες του allaboutparents.gr όπως η τοξική θετικότητα, αναγνώριση, επικοινωνία, θετική καθοδήγηση, σεβασμός, όρια, αυτοέλεγχος, τα δικαιώματα των παιδιών και πολλά άλλα ενδιαφέρονταν θέματα.

Οι αναγνώστες του BlissMom.gr έχουν έκπτωση 10% στην αγορά του ebook έως 31/5/2022.

Μπορείτε να βρείτε το ebook εδώ.

Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.