“Ταξιδεύω στο χρόνο”, μία ποιοτική εκπαιδευτική σειρά από Εκδόσεις Μεταίχμιο


Από τις Εκδόσεος Μεταίχμιο κυκλοφορεί εδώ και λίγους μήνες η σειρά “Ταξιδεύω στο χρόνο” “ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ” και “ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ”. Αποτελούν δύο πολύ ενδιαφέρουσες αναγνωστικές προτάσεις για μικρά και μεγαλύτερα παιδιά.

Εγώ λατρεύω τα παιδικά βιβλία γνώσεων. Μαθαίνουν στα παιδιά πάρα πολλές πληροφορίες για τις τέχνες, τις επιστήμες, τον πολιτισμό, την ιστορία και το κάνουν με τον πιο διασκεδαστικό και βιωματικό τρόπο, ώστε η γνώση μένει και δεν είναι στείρα. 


ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ

Ένα βιβλίο εγκυκλοπαιδικής μορφής που ταξιδεύει τον μικρό αναγνώστη στο χρόνο, ανάμεσα στις τεχνολογικές και επιστημονικές εφευρέσεις του ανθρώπου. 


Σαν σε χρονομηχανή τα παιδιά ταξιδεύουν και ανακαλύπτουν τί εφηύρε ο άνθρωπος ανά τους αιώνες και τις χιλιετίες, μεταφέροντάς τους στη στιγμή στα σπουδαιότερα ανθρώπινα επιτεύγματα.


Από το ποδήλατο έως το πρώτο αεροπλάνο, από την τυπογραφία έως το τηλέφωνο, το βιβλίο αυτό καλύπτει σχεδόν όλες τις εφευρέσεις, μέσα από μικρές αναφορές και μια υπέροχη μοντέρνα εικονογράφηση που τραβάει την προσοχή του αναγνώστη.

ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ


Αυτό το βιβλίο της ίδια σειράς, ταξιδεύει τον μικρό αναγνώστη στην προϊστορία και τον βοηθάει να ανακαλύψει πώς εξελίχθηκε η ζωή στη Γη.

Η εξερεύνηση των θαλασσών του Παλαιοζωικού αιώνα, φυτοφάγοι και σαρκοφάγοι δεινόσαυροι του Μεσοζωικού αιώνα, οι πρόγονοι των ελεφάντων και των μεγαλύτερων θηλαστικών της ξηράς, καθώς και ο δικός μας πρόγονος, ο πρόγονος του ανθρώπου, θα συστήσουν στον αναγνώστη μία εποχή που δεν μπορεί καν να φανταστεί ότι υπήρχε.
Πρόκειται για δύο βιβλία που καλούν τα παιδιά να τα ανοίξουν ξανά και ξανά και να ρουφήξουν την γνώση που απλόχερα τους δίνει με έναν πολύ διασκεδαστικό και απολαυστικό τρόπο.


Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα

Αυτά από εμένα
Χρυσή 
Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.