Τα μυστικά της θετικής σκέψης, Εκδόσεις ΔιόπτραΤο παγκόσμιο best seller που βασίζεται σε αρχές της ψυχολογίας οι οποίες αποδεδειγμένα οδηγούν στην επιτυχία.

Από το οπισθόφυλλο:

Το βιβλίο Τα Μυστικά της Θετικής Σκέψης προσφέρει µια απλή και πρακτική προσέγγιση για να πετύχετε στη ζωή. Παρέχει αποτελεσματικές µμεθόδους βήμα βήμα και τεχνικές νοερής απεικόνισης που θα βοηθήσουν τους αναγνώστες να εξατομικεύσουν στόχους, να πιστέψουν στη δύναμη της δημιουργικότητας, να ξεπεράσουν παλιές πεποιθήσεις και περιορισμούς, και να μετατρέψουν τη θετική σκέψη σε πράξη.
O Dr. Robert Anthony έχει γράψει περισσότερα από δεκαπέντε βιβλία και στα τριάντα χρόνια της καριέρας του έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο να ανακαλύψουν τα μυστικά της επιτυχίας.
Έχω διαβάσει ένα δυο βιβλία του συγγραφέα και μπορώ να πω ότι είναι βιβλία που εμπνέουν και σε κάνουν να νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις όλα όσα θέλεις.
Σε αυτό το βιβλίο είναι τόσο βαθιά η μελέτη της ανθρώπινης ψυχοσύνθεσης, οι προτάσεις και αναφορές σε πληθώρα μελετών και επιστημονικών παραδοχών, που ξεφεύγει από ένα απλό βιβλίο θετικής σκέψης που μόνο εμπνέει. Ίσως και ο τίτλος του να μην προσδιορίζει επακριβώς τον τομέα που διαπραγματεύεται. Είναι άκρως μεθοδολογικό και πολύ πειστικό, ακριβώς γιατί στηρίζεται σε επιστημονική βάση και δεν είναι ένα απλό εγχειρίδιο θετικής σκέψης.
Το έχω πολύ καιρό και ο λόγος που δεν το έχω παρουσιάσει ακόμη ήταν γιατί το διάβαζα πολύ προσεκτικά, επιστρέφοντας σε καίρια σημεία που ήθελα να κατανοήσω και να αφομοιώσω. Είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται σε κάποιον που δεν έχει διαβάσει κανένα βιβλίο αυτοβελτίωσης, γιατί θα το βρει πολύ εύκολο στην ανάγνωση αλλά πολύ κατατοπιστικό, επεξηγηματικό και με συσσωρευμένη γνώση. Απευθύνεται και σε κάποιον όμως που έχει διαβάσει πολλά βιβλία αυτοβελτίωσης γιατί δε φαίνεται να επαναλαμβάνεται στη βάση της ανάλυσης. Ακολουθεί ένα εντελώς άλλο μονοπάτι επιχειρημάτων για να στηρίξει τη θεωρία της θετικής σκέψης, κάτι που εγώ βρήκα πολύ φρέσκο και αναζωογονητικό!
  


Πιο αναλυτικά σε αυτό το βιβλίο θα μάθεις:
Τί σημαίνει αρνητική, θετική και ορθή σκέψη. Ποιος είναι ο εσωτερικός μας διάλογος. Ποια είναι η αντίληψη μας για την πραγματικότητα. Πως να κάνουμε μια επιτυχημένη στοχοθεσία και πως να υπερνικήσουμε τα πιθανά εμπόδια. Πως μπορούμε να αλλάξουμε τον εσωτερικό μας διάλογο και τη νοερή απεικόνιση προς το θετικό. Ποιες είναι οι σωστές τεχνικές αποτύπωση στόχων. Όλα τα παραπάνω θα σε οδηγήσουν στην κατάκτηση της θετικής σκέψης μέσα από ένα βαθύ ταξίδι συνειδητοποίησης, με έναν άκρως φιλικό προς τον αναγνώστη τρόπο.


Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα
Αυτά από εμένα

Χρυσή
Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.