Τι θα φάω στο σχολείο Mama;


Το αιώνιο ερώτημα που βασανίζει κάθε μαμά. Κάθε βράδυ, ως κλασική μαμά που προσπαθεί το παιδί της να τρέφεται σωστά και επαρκώς, προβληματίζομαι
τί θα του φτιάξω για κολατσιό για να πάρει μαζί του στο σχολείο την επόμενη το πρωί. Ακόμη πιο δύσκολο γίνεται το έργο μου, λόγω του ζόρικου ουρανίσκου που έχω την τιμή να ταΐζω!

Ήρθε λοιπόν,  ένα καταπληκτικό βιβλίο να με σώσει και να με βγάλει ασπροπρόσωπη. Καθώς, δεν αγαπώ ιδιαίτερα τη μαγειρική, το βιβλίο “Τι θα φάω στο σχολείο, Mama;” της Θέμιδας Καρδιόλακα,  μου έλυσε  τα χέρια.


80 απλές και γρήγορες συνταγές, αλμυρές και γλυκιές, με sandwich, σαλάτες, μπισκότα, muffins, μπάρες δημητριακών και διάφορες άλλες νοστιμιές που συνοδεύονται από πολλές και “λαχταριστές” φωτογραφίες, γίνονται πολύτιμος αρωγός μας στη “μάχη” με το ταπεράκι. 

 β


Η πρώτη ιδέα που μας έκανε κλικ, ήταν φυσικά οι ρυζογκοφρέτες sandwich με πραλίνα φουντουκιού και μπανάνα και την φτιάξαμε για απογευματινό. Κάποιος έγλυφε τα δάχτυλά του!


Το βιβλίο “Τι θα φάω στο σχολείο Mama;” πρέπει να υπάρχει σε κάθε μαμαδίστικη βιβλιοθήκη. Κυκλοφορεί από την Ελληνοεκδοτική και μπορείτε να το δείτε και να το αγοράσετε εδώ.


Και μην ξεχνάς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα

Bloglovin


Αυτά από εμένα
Χρυσή 
Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

2 ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.