Το αγόρι που μεγάλωνε δράκους, Εκδ.Μεταίχμιο (+ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ)


Το πρώτο μέρος μιας τριλογίας από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο που θα συναρπάσει τους μικρούς αναγνώστες και θα τους κάνει… να δουν τους δράκους με άλλο μάτι.


Φανταστείτε να μπορούσατε να μεγαλώσετε δράκους…. στον ίδιο σας τον κήπο! Σας φαίνεται απίθανο και έχετε δίκιο. Το ίδιο πίστευε και ο Τόμας και γι’ αυτό όταν ανακαλύπτει ένα γέρικο δέντρο σε μια άκρη του κήπου του παππού του, δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία. Παρ’ όλα αυτά, παίρνει μαζί του στο σπίτι έναν από τους παράξενους καρπούς – και τότε τον περιμένει το μεγαλύτερο σοκ και η μεγαλύτερη χαρά της ζωής του. Από το φρούτο εκκολάπτεται ένας μικροσκοπικός δράκος! Το δέντρο βγάζει φρούτα δράκου και ο Τόμας αποκτά έναν ολόδικό του δράκο.
Ο Τόμας μαθαίνει πολύ γρήγορα ότι η ζωή με τον Λάμπη είναι πολύ διασκεδαστική, αλλά και πολύ… απρόβλεπτη. Ναι, οι δράκοι είναι πύρινοι, φανταστικοί και εκθαμβωτικοί, αλλά ο Τόμας θα πρέπει να δει τι θα κάνει με τις φλόγες και τα εύφλεκτα κακά. Επίσης, για πόσο καιρό θα μπορέσει να κρατήσει τον δράκο του μυστικό από τους άλλους; Και τι θα γίνει με όλα τα άλλα φρούτα δράκου στο δέντρο… τι μπορεί να κρύβεται μέσα τους;Ένα βιβλίο με σπαρταριστό χιούμορ για παιδιά από 8 ετών, αποτελεί το πρώτο μέρος μιας απίθανης τριλογίας που θα ενθουσιάσει τους μικρούς αναγνώστες, από τη συγγραφέα Andy Shepherd. Οι δράκοι της ιστορίας είναι φίλοι που κάθε παιδί θα ήθελε να έχει, πλάσματα διαφορετικά, εξαιρετικής ομορφιάς, που μοιράζονται χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του παιδιού – ιδιοκτήτη, σαν να αποτελούν τον καθρέφτη του χαρακτήρα του. Κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο σε πολύ καλή έκδοση με σκληρόδετο εξώφυλλο και “χορταστικό” μέγεθος. 

Μπορείτε να ξεφυλλίσετε το βιβλίο εδώ και μπορείτε να διεκδικήσετε 5 αντίτυπα του βιβλίου, στο διαγωνισμό που τρέχει στις Εκδόσεις Μεταίχμιο έως τις 5 Απριλίου εδώ.

Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα


Αυτά από εμένα
Χρυσή 

Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.