Τρία ξεχωριστά παιδικά βιβλία από Εκδόσεις Πατάκη

Τρία πολύ ποιοτικά παραμύθια έπεσαν πριν από λίγο καιρό στα χέρια μας. Κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Πατάκη και τα έχουμε λατρέψει πραγματικά γιατί είναι πολύ ξεχωριστά!

ΦΑΝΤΑΣΙΑ της Κατερίνας Κρις


Από το οπισθόφυλλο:
Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Κανείς δεν μπορεί να πει γι’ αυτή την ιστορία πως της λείπει η φαντασία. Αν κάτι έχει αυτό το βιβλίο, είναι φαντασία. Για την ακρίβεια, την ίδια τη Φαντασία! Κι αν κάποιοι πιστεύουν πως δεν υπάρχει, τότε μάλλον βιάστηκαν να σοβαρευτούν!Σε αυτή τη διαφορετική ιστορία, πρωταγωνίστρια και ηρωίδα είναι η (παιδική) Φαντασία! Γεννιέται με τις πρώτες εμπειρίες και τροφοδοτείται από τις εικόνες που βλέπει το παιδί. Κάνει όλο κόλπα, φοράει περίεργα κοστούμια και παίρνει αλλόκοτες μορφές. Είναι καταπληκτική στο να γεμίζει το δωμάτιο μαγεία, αλλά συχνά ενοχλεί τους σοβαρούς που δεν έχουν τόσο μεγάλες δικές τους Φαντασίες και προσπαθούν να την κλείσουν στην ντουλάπα. Μόνο η Φαντασία μπορεί να φανταστεί ένα φανταστικό κλειδί για να βγει και να πάρει τη θέση που της αξίζει … και να προτρέψει όλους μας να ξεκλειδώσουμε τη δική μας Φαντασία από το ντουλάπι.
Ένα καταπληκτικό βιβλίο όλο χρώμα και φυσικά φαντασία! Είναι τόσο υπέροχο το παιχνίδι των λέξεων και των ρόλων που πραγματικά βάζει σε μια σοβαρή θέση την “ηρωίδα” όλων μας, Φαντασία!

Η ζωή είναι… του Christian Borstlap


Από το οπισθόφυλλο:
Τι ξέρουμε για τη ζωή;
Χίλια πράγματα θα μπορούσαμε να πούμε γι’ αυτή. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
“Η ζωή είναι…” είναι το τέλειο βιβλίο για όσους κάνουν τα πρώτα τους βήματα.Ένα βιβλίο που περιγράφει τη ζωή – όχι μόνο την ανθρώπινη, αλλά την έννοια της ζωής – με έναν περίεργα μοναδικό και τόσο κατανοητό τρόπο. Λιτό κείμενο και πλάσματα περίεργα μέσα στις σελίδες του, περιγράφουν πτυχές της ζωής που όλοι γνωρίζουμε, κάνει το βιβλίο αυτό να ξεχωρίζει! 
Η έκδοση είναι πολύ ποιοτική με σκληρόδετο εξώφυλλο και πολύ χοντρά και ποιοτικά εσώφυλλα, με μεγάλα σαλόνια γεμάτα με τη μοναδική του εικονογράφηση.
Από τα πιο ενδιαφέροντα παιδικά βιβλία που έχει πέσει στα χέρια μας, τόσο για την εικονογράφηση όσο και για την πολύ διαφορετική θεματική του.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ της Μαρίας ΠαπαγιάννηΑπό το οπισθόφυλλο:
Μια μικρή σκατζοχοιρίνα, η Εύα, ονειρεύεται να επιστρέψει στο σπίτι της. Σε μια πατρίδα που δεν την ξέρει, αλλά την έχει ααπήσει μέσα από τις ιστορίες της μαμάς της. Άραγε υπάρχει αυτός ο τόπος; Υπάρχει αυτό το σπίτι;
Ένα τρυφερό παραμύθι για την τόλμη που χρειάζεται για να κυνηγήσεις το όνειρό σου.

Ένα τρυφερό παραμύθι για την εσωτερική δύναμη και τις αποφάσεις που πρέπει να πάρει κανείς για να αναζητήσει αυτό που θέλει, αυτό που λείπει, αυτό που θα τον βάλει στο δικό του δρόμο για να βρει το στόχο του και να ατενίσει με αισιοδοξία το δικό του μέλλον. Κλασικό παραμύθι θα το περιέγραφα, με ξεκάθαρα μηνύματα και μια ιστορία που μπορεί εύκολα να γίνει κατανοητή, να διασκεδάσει και να ταξιδέψει τους μικρούς αναγνώστες. Τα θερμά χρώματα της ρομαντικής εικονογράφησης, συνοδεύουν πολύ όμορφα το κείμενο.Μη ξεχνάς να ακολουθείς το blog στα
για να μη χάνεις τα νέα και τους διαγωνισμούς


Χρυσή

                                   


Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.