Βιβλία της σειράς “Ιστορίες με ήχους” από Εκδόσεις Μεταίχμιο


Μια νέα υπέροχη σειρά βιβλίων ήρθε να προστεθεί στην παιδική μας βιβλιοθήκη. Τα βιβλία της σειράς “Ιστορίες με ήχους” από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο, αξίζουν να βρίσκονται στα παιδικά χεράκια.


Το μυστικό της Σαβάνας


Ένα πουλάκι δυσκολεύεται να μάθει να πετάει κι αποφασίζει να ζητήσει τη βοήθεια των υπόλοιπων ζώων της σαβάνας. Θα κατορθώσει τελικά να ακολουθήσει το ένστικτό του και να συναντήσει τα αδέρφια του στα ψηλά κλαδιά των δέντρων;


Μέσα από αυτή την απλή και διασκεδαστική ιστορία με γνωστά και άγνωστα ζώα της σαβάνας, ο μικρός αναγνώστης μαθαίνει για τη ζωή σε αυτό το ξεχωριστό μέρος της ερήμου και εξοικειώνεται με τους εξωτικούς και τόσο χαλαρωτικούς ήχους της!

Τα φώτα του δάσους


Μια φεγγαρόλουστη νύχτα, μια πυγολαμπίδα ψάχνει να βρει κάτι μικρότερο από την ίδια, κάτι που θα την κάνει να μην αισθάνεται τόσο ασήμαντη. Παρατηρώντας όμως τον κόσμο του δάσους γύρω της, η πυγολαμπίδα θα μάθει την αξία των μικρών πραγμάτων…


Αυτό το πολύ ξεχωριστό και πανέμορφο, κατά τη γνώμη μου, ζουζούνι, ταξιδεύει ηχητικά κυρίως, αλλά και μέσα από την υπέροχη εικονογράφηση, τον μικρό αναγνώστη στη μαγεία του δάσους. Η ιστορία αυτή στο τέλος της περνάει ένα υπέροχο μήνυμα στα μικρά παιδιά.


Το υπέροχο με αυτά τα δύο βιβλία είναι ότι άρεσαν και στον μικρό, αλλά και στο μεγάλο μου γιο. Μάλλον οι ευεργετικές ιδιότητες των ήχων της φύσης, μίλησαν στις καρδούλες τους και κάθε τόσο ανατρέχουν στις σελίδες τους για να ταξιδέψουν μαζί τους.
Η βιβλιοδεσία τους είναι μοναδική, με σκληρόδετο εξώφυλλο και τα βιβλία έχουν μεγάλο μέγεθος. Η εικονογράφησή τους είναι καταπληκτική και οι ήχοι που έχουν διαλεχτεί να ντύσουν τις ιστορίες, είναι τόσο φυσικοί, που πραγματικά ταξιδεύουν τον αναγνώστη στη σαβάνα και στο δάσος.

Είναι από τα πιο όμορφα βιβλία της παιδικής μας βιβλιοθήκης και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.


Μπορείς να ακολουθείς τη σελίδα Bliss Seeking Mom στα

Αυτά από εμένα
Χρυσή 
Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.