Βιβλιοπρόταση για την Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας

Η Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας γιορτάζεται στις 20 Μαρτίου. Έχει στόχο να αναδεικνύει τα πλεονεκτήματα του υγιούς στόματος και να προάγει τη γνώση για τα ζητήματα γύρω από τη στοματική υγεία. Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα εμφανίσει κάποια στοματική νόσο κατά τη διάρκεια της ζωής του. Συνεπώς είναι πολύ σημαντικό να εκπαιδεύουμε τα παιδιά από μικρά, ώστε να φροντίζουν τη στοματική τους υγιεινή.

Και πώς μπορεί να γίνει αυτό με εύκολο τρόπο; Μα φυσικά μέσα από ένα βιβλίο!

Ο Καπετάν Τερηδονίξ και οι Ιππότες της Στρογγυλής Βούρτσας

Από το οπισθόφυλλο:

Ο Καπετάν Τερηδονίξ μαζί με τους πειρατές του, ταξιδεύει ανενόχλητος στο στόμα των παιδιών που τρώνε γλυκά και ξεχνούν να πλύνουν τα δόντια τους. Τους τα κλέβει και τα προσθέτει στη συλλογή του! Τι γίνεται, όμως, όταν μία ομάδα Ιπποτών αποφασίζει να λάβει δράση; Έχοντας μάλιστα, ως μόνο όπλο της, μεγάλες στρογγυλές τους βούρτσες; Θα καταφέρουν άραγε «Οι Ιππότες της Στρογγυλής Βούρτσας» να νικήσουν τον Καπετάν Τερηδονίξ με τη βοήθεια των παιδιών;
«Ο Καπετάν Τερηδονίξ και οι Ιππότες της Στρογγυλής Βούρτσας», έρχονται για να σου αποκαλύψουν το μυστικό για γερά δόντια και να σε κάνουν πιο υπεύθυνο και αποτελεσματικό!


Ο Καπετάν Τερηδονιξ και οι Ιππότες της Στρογγυλής Βούρτσας” είναι το δεύτερο βιβλίο της Ευαγγελίας Κακούρου. Στόχο έχει να κινητοποιήσει τα παιδιά ώστε να φροντίζουν τα δόντια τους. Και το κάνει με έναν πολύ διασκεδαστικό τρόπο. Οι ήρωες του παραμυθιού μάς έχουν χαρίσει ατελείωτες ώρες χαράς και μάθησης. Το ένθετο τετράδιο δραστηριοτήτων και το τραγούδι που τραγουδάει η ίδια η συγγραφέας, πλαισιώνουν υπέροχα την πολύ χιουμοριστική και διασκεδαστική ιστορία του Καπετάν Τερηδονίξ.

Μπορείτε να δείτε λεπτομερώς το βιβλίο, να ακούσετε το τραγούδι και να εκτυπώσετε τις δραστηριότητες εδώ.

Χρυσή

Χρυσή - Bliss Mom
Χρυσή

Είμαι η Χρυσή, μητέρα τριών αγοριών και οικονομολόγος. Αυτό για το οποίο νοιάζομαι πιο πολύ από κάθε τι είναι η φύση. Σε αυτή τη διαδικτυακή γωνιά μπορείς να βρεις προτάσεις και τρόπους για μια πολύ ενδιαφέρουσα και βιώσιμη καθημερινότητα με μικρά παιδιά. Καλώς ήρθες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.